Stay Safe
PRONAĐI SVOJ SMJEŠTAJ
Apartmani, ville, kuće...
Pogled na more Bazen
Uključen parking Klima uređaj
Brzi internet Dopušteni kućni ljubimci

Informacije o obradi osobnih podataka

  1. UVOD

Voditelj obrade osobnih podataka je Brana tours, putnička agencija i obrt za usluge; predstavnik voditelja obrade podataka je Nataša Hvizdak.

Brana tours priznaje i cijeni Vaše pravo na povjerljivost podataka te se obvezuje očuvati sigurnost podataka koje putem www.brana-tours.hr  prikupi.

Brana tours prikuplja, obrađuje i čuva Vaše osobne podatke sukladno EU Općoj uredbi o zaštiti podataka (GDPR) i drugim važećim propisima. Podaci neće bit proslijeđeni trećim osobama ili iznijeti u treće zemlje, osim u slučaju potrebe za realizacijom ugovorenih usluga (npr. smještaj, aviokompanija, prijevoznik, osiguranje).

Smatrat ćemo da daljnje korištenje www.brana-tours.hr predstavlja Vaše prihvaćanje svih u nastavku opisanih uvjeta.

 

  1. KORIŠTENJE OSOBNIH PODATAKA

Vaši osobni podaci se prikupljaju i koriste samo na temelju podataka koje ste dobrovoljno dali Brana tours-u, bilo registracijom (prilikom registracije koristit će se osobni podaci kao što su: ime i prezime, adresa, grad, e-mail, datum ili samo godina rođenja) ili korištenjem stranice www.brana-tours.hr.

Prikupljeni osobni podaci se čuvaju u papirnatom i u elektroničkom obliku, te se primjenjuju sve odgovarajuće tehničke i organizacijske mjere kako bi se spriječila povreda osobnih podataka. Zaprimljene e-mailove  s Vašim osobnim podacima Brana tours će koristit samo u svrhu ispunjavanja Vaših zahtjeva.

 

  1. REZERVACIJA

Pri rezervaciji smještaja, transfera, izleta, putovanja ili druge usluge Brana tours-a bit će potrebni osobni podaci nositelja rezervacije koji mora biti punoljetan (npr. ime, adresa, kontakt telefon i sl.) i podaci ostalih korisnika usluge (npr. ime, datum rođenja). Samo neophodni podaci za realizaciju usluge bit će dostupni isključivo partnerima u realizaciji smještaja, prijevoza, prehrane, osiguranja, vodiča i pratitelja putovanja.

Podaci o plaćanju (npr. broj bankovne kartice, datum isteka) posebno su štićeni i bit će dostupni samo bankama, odnosno kartičarskim kućama radi autorizacije plaćanja.

 

  1. KOLAČIĆI

Brana tours  ne zadržava pravo korištenja kolačića na www.brana-tours.hr.

 

  1. POVEZNICE

www.brana-tours.hr sadrži poveznice na druge Internet stranice (npr. Facebook, Instagram, hotele, prijevoznike, vremenske prognoze). Sukladno tome upozoravamo i molimo korisnike da uzmu u obzir kako Brana tours ne može biti odgovorno za poštivanje privatnosti na spomenutim Internet strancima. Stoga korisnike potičemo na čitanje Izjave o privatnosti svake Internet stranice kojoj pristupaju.

 

  1. DIGITALNI MARKETING

Kontakt informacije, kao što su ime i e-mail adresa, su neophodne u slučaju kada želite koristiti usluge primanja promotivnih materijala od strane Brana tours-a. Promotivni materijali  podrazumijevaju informacije o uslugama i posebnim ponudama te novostima (engl. newsletter).

Usluga se može onemogućiti u bilo kojem trenutku na način da se aktivira poveznica „Odjava“ na kraju e-maila ili slanjem zahtjeva za brisanjem sa popisa za digitalni marketing na info@brana-tours.hr .

 

  1. SIGURNOST

Brana tours poduzima sve mjere sigurnosti kako bi se zaštitili podaci korisnika, tijekom unosa i prijenosa, obrade podataka, te prilikom pohrane. Pristup podacima je ograničen i imaju ga samo oni zaposlenici kojima su isti potrebni radi obavljanja poslovnih aktivnosti.

Osobni podaci koji su Brana tours-u ustupljeni prilikom registracije čuvat će se za vrijeme postojanja Internet stranice odnosno za vrijeme trajanja registracije korisnika. Svi podaci koji su Brana tours-u ustupljeni prilikom registracije na Internet stranici, biti će uništeni najkasnije prilikom gašenja iste.

Korisnici u bilo kojem trenutku imaju pravo zatražiti obavijest o tome koji se njihovi osobni podaci obrađuju od strane Brana tours-a odnosno da se isti izmjene ili obrišu, slanjem zahtjeva na info@brana-tours.hr .

 

  1. OBAVIJESTI O PROMJENAMA

U slučaju promjena vezanih za pravila o poštivanju privatnosti obavijest će biti objavljena na naslovnoj stranici Internet stranice s ciljem upoznavanja korisnika.

Brana tours, putnička agencija i obrt za usluge

Ivana Lenkovića 10/1, Senj

tel: +385 53 881 367,  fax: +385 53 881 367

info@brana-tours.hr

www.brana-tours.hr

 

Smještaj koji bi Vas mogao zanimati

PRETPLATITE SE NA NAŠE OBAVIJESTI

PRATITE NAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA